5. 11. 2011

GLEE 03x04 - Pot O’ Gold

První plus - Damien. Druhý plus - song Bein´ Green. Toť vše. :D
Dobře, a teď vážně... Díky (nebo spíš kvůli) třítýdenní pauze jsem měla vzorně naposlouchané písničky. A Damienově verzi Bein´ Green jsem opravdu propadla, mohla by to být klidně moje hymna (I am green, and that'll do just fine.//And it's beautiful, and I think it's all I wanna be). Jinak Damienova (Roryho) zápletka je bohužel kapánek přitažená za vlasy - Brittany si myslí, že je leprikon, plní sliby a pro ostatní je neviditelnej. Ehm. (Ale jinak hraje celkem slušně, bála jsem se, že to bude horší. Jen nechápu, proč mu na hlavě vyrobili tak děsivej účes, copak jsou Irové tak out??)
Každopádně zásadním zvratem je (postupný) odchod tří dam ke konkurenci (=k Shelby) a obraz toho, jak se s tím slavní New Directions srovnávají. Plus jako bonbónek (a WTF moment k tomu) tu máme Pucka a Shelby. Heh!

Bein´Green vám sem prostě nemůžu nedat - s dovolením pominu Sesame Street verzi a dám vám sem tu Glee-káckou. Ale mimochodem, song je původně Franka Sinatry.

1 komentář:

  1. <3 vím úplný houby o Glee, ale super písnička + zelená + Irsko! účes těžko posuzovat, ale Irsko popravdě fakt není žádná módní bašta :D

    OdpovědětVymazat