14. 11. 2011

GLEE 03x05 - The First Time

Ach ta přemrštěná očekávání... :)
Dojem podělali už začátkem - Artieho výzva k sexu směřovaná na oba hlavní představitele školního muzikálu kvůli uvěřitelnějšímu výkonu aspiruje na WTF sezóny. Škoda. A vůbec to tentokrát Artiemu napsali nějak divně, ani ty předpremiérové režisérské pochybnosti vypadaly uměle, stejně jako "spontánní" děkování hereckého sboru za jeho skvělé vedení - před premiérou, prosímpěkně!.
Velmi příjemné plus byli Warblers s Uptown Girl - osvěžující. Sebastian [S´básčn] taktéž. Dtto Dave Karofsky.
Následovalo dvojnásobné zmařené "first time" - bohužel až trapně předvídatelné. A to až do konce (coach Beiste zápletka byla imho taky dost nadbytečná) - po muzikálovém úspěchu nastalo to pravé a správné a neunáhlené "first time". Happy-end jak z pohádky, co? :)
Docela mě mrzelo, že bylo vidět tak málo ze školního West Side Story, celé představení bylo jen kulisou v pozadí. Přitom písničky (měla jsem poctivě naposloucháno) byly hodně povedené. (Drobné WTF dostává jen Puck - jeho části z Americy mi silně neseděly). Mimochodem, poprvé se mi někde zpěvem líbila Lea Michelle na 100% - ty WSS songy jí padly jak ulité.
Takže jako záměr dobrý, jen příště prosím tak nějak nenásilněji, jo? ;)

Jo a vzkaz do režie: oblíkejte Blaina do něčeho normálního sakra, proč chudák furt musí nosit ty děsné vestičky, propínací svetry a motýlky? Se ztrátou warbleřího ohozu ztratil minimálně 50% sexappealu.

Žádné komentáře:

Okomentovat