9. 8. 2011

The Glee Project 01x08 - Believability

No, moc oblíbenců mi ve hře nezůstalo. Z chlapů snad jen Damien (kdepak je Cameronovi konec), z dam jedině Hannah, a to z velké části díky lidsky milé povaze. Úvodní True Colors se povedla všem, snad jedině Samuel mi do toho moc neseděl. Neb je pravda, co o něm v tomto dílu několikrát padne - že umí jen jeden jedinej výraz obličeje. :)
Vcelku zaslouženě vyhrála Hannah, ale nakonec jí to bylo stejně houby platný, když ji při natáčení rozptyloval pohled na Damiena. Lindsay byla zase celou dobu falešná, dokonce si troufla zahrát na city, ale u tvrdé Nikki jí to bylo na dvě věci. Příjemně překvapil Alex, zpěvem i hraním, obojí bylo bez afektu a velmi velmi uvěřitelné. Damein poté, když na pokyn moudrých zkrotil své poskakující obočí, taky zahrál na city. Jen Samuel zase jen drze zíral. :D
Bottom three: Hannah, Lindsay a Samuel. Začnu od konce - Samuela ráda nemám, ale musí se uznat, že vystupovat umí. Jen jsem zvědavá, jeslti z něj Ryan dostane i toho zranitelnýho romantika. Lindsay a její Maybe This Time pro mě bylo překvapení večera. Zpívala to asi 100x líp než ta blonďatá můra v Glee a těch pár minut s Ryanem byla opravdu člověkem. No fake. Hannah zpívala tak, jak je jí vlastní - mile, civilně, ale stejně to bylo málo, Ryan ji několikanásobně pochválil, aby jí následně vytknul nedostatek sebevědomí.
A nakonec šla. Brečeli všichni. A jde do tuhýho. P.S. Team Damien, momentálně. ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat