16. 8. 2011

The Glee Project 01x09 - Generosity

Předposlední díl TGP. Od začátku strašení, že jde do tuhýho - vybrat ze současných čtyř finalistů top 3. Všichni maximálně nafokuseni se tam dostat. A naproti tomu téma týdne - Generosity. Štědrost. Velkorysost. Šlechetnost. Nebo něco mezi tím. Čím míň účastníků, tím víc komentářů - jak jinak by naplnili daný čas, že ano. :)
Úvodní Lean on me byla vcelku i povedená, kupodivu se mi tentokrát nejvíc líbila Lindsay a Samuel (nevídáno). A Lindsay taky dostala - vcelku zaslouženě - Artieho magic comb. Hopsání u nástrojů byla opravdu tragédie, přesně jak se na to tvářil Zac. Pak přišly dětičky, utvořily se dvojice, které vystupovaly společně. Lindsay zas všechno přeháněla a houby zpívala, Samuel machroval, Alex byl totálně out a neschopný se svojí svěřenkyní nějak normálně vyjít (a ještě to vtipně sváděl na tu holku). Líbil se mi Damien, kterej si nechal - upřímně a bezelstně - poradit s bubnováním a malý jedenáctiletý Liam válel. (Každopádně si bude muset dávat bacha na výraz ve tváři, kritizovali ho za bolestný výraz. :D)
Bottom three se tentokrát nekonalo, neb "právě když jsme se dohodli, kdo projde" zavolal Ryan a chtěl představení od všech čtyř. Osobně jim schválil songy a přivedl si Iana Brennana. Takže všichni vystupovali. Alex příjemně civilní, Damien s I´ve Gotta Be Me taky ok, Lindsay s Defying Gravity spíš horší (ten song je srdcovka, sorry, holka) a Samuel sice předčil očekávání, ale stejně ho nemusím. Chvilka napětí a pak konec "velkorysého týdne" jak se dalo čekat - top 4.
Osobně mám problém s tím, že nějak nemám favorita a že se začínám děsit myšlenky na to, že kdokoliv z téhle čtyřky bude zakomponován do Glee. Ech, co už. Příště už bude vymalováno... :D

Žádné komentáře:

Okomentovat