11. 2. 2012

GLEE 03x12 - The Spanish Teacher

No, to byla zase zápletka. Lépe řečeno, zápletky... :)
Někdo (Santana) si stěžoval na Willovu výuku španělštiny, že je málo kvalitní. Na škole se ovšem uvolnilo místo dějepisáře (na 10 let), které ředitel Figgins vbrzku někým potřebuje obsadit. Will je jedním z adeptů, ovšem potřebuje ředitele/studenty přesvědčit, že je kvalitním učitelem. Španělštiny, pochopitelně. Dozvídáme se, že sám navštěvuje večerní kurzy španělského jazyka a zná tudíž zřejmě jen o málo víc než studenti (poz. autora: těsně polistopadoví středoškoláci jistě pamatují na tehdejší výuku angličtiny, kdy byl učitel doslova o lekci napřed :D). A taky že má sexy vyučujícího s dokonalým chrupem (Ricky Martin, mimochodem - furt mi ten chlap byl povědomej). Ten mu vnukne myšlenku nadchnout glee-áky, kterým Will zadá úkol zazpívat něco "latin" (kromě Santanina La Isla Bonita mě popravdě nic nenadchlo). Skončí to dobře. Tedy, relativně. Will se vzdá místa španělštináře ve prospěch Rickyho (a tak nějak se předpokládá, že dostane to místo dějepisáře, počítám...)
V mezičase se Sue rozhodne počít si dítě a stát se matkou (WTF?). Ideálně hodlá spojit své zmrazené vajíčko s Willovým spermatem (WTF na n-tou :D). Nikdo nechápe, jen Becky ano. Dojemné.
A v mezičase mezičasů se ještě Will stihne pohádat s Emmou o (pitomé) letáky, aby její(ch) sílu vbrzku pochopil. A došel pokání a odpuštění. Jo a taky Mercedes poslouchá své srdce, jestli chce Sama nebo toho druhýho velkýho. A Kurt se zlobí na Finna, že se vůbec nesnaží o sebeprosazení a vzdává se předem. A to už je snad všechno.
Takže celkově krapet překombinované, scenáristicky dost přitažené za vlasy, málo chytlavých songů... A ehm, málo Blaina. Takže jdeme lehce pod průměr, sorry...

Žádné komentáře:

Okomentovat